SAHİM-SEN 1 Mayıs basın açıklaması

SAHİM-SEN SAĞLIK HİZMETLERİ SENDİKASI BİZ SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET KOLU EMEKÇİLERİ OLARAK HER SABAH UMUTLA UYANIYORUZ. SEÇİM ARENALARINDA DİLE GETİRİLİP UNUTULAN 3600 EK GÖSTERGELERİ, EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARI , ENGELLİLİĞİ ARTIRICI İŞLERİN OLMADIĞI, İŞ YERLERİNDE ERİŞİLEBİLİR ÇALIŞMA ORTAMLARININ OLDUĞU, YARDIMCI HİZMETLER SINIFININ GENEL İDARE HİZMETLER SINIFI OLACAĞI, DÖNER SERMAYE EK ÖDEMELERİNİN EMEKLİLİĞE YANSITILDIĞI, MESAİ ARKADAŞLIĞI YAPIP DÖNER SERMAYEYE GELİNCE ÖDENMEYEN BİR SİSTEM YERİNE EŞİT VE ADALETLİ BİR DÖNER SERMAYE ÖDENMESİNİ, İDARİ KADROLARDA VE GÖREVLENDİRMELERDE LİYAKATIN OLDUĞU GÖREVDE YÜKSELME SINAVLARININ DÜZENLİ YAPILDIĞI GÜNLERİ GÖRMEK, DUYMAK İSTİYORUZ. KENDİ RIZASI DIŞINDA KAPATILAN ASKER HASTANELERİNİN PERSONELLERİNİN KURUM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILIP ÖZLÜK HAKLARINIZ KORUNACAK DENİLDİĞİ HALDE LOJMAN,SERVİS, TAYİN BEDELİ HAKLARI ALINAN HUKUK MÜCADELESİ VERİP LOJMAN HAKKININ OLDUĞU İSPATLANDIĞI HALDE HALA MSB TARAFINDAN MAHKEME KAPILARINA YÖNLENDİRİLMEK, KAMU ZARARI OLUŞTURULMASINI İSTEMİYORUZ. YILLARCA GÖREV YAPTIKLARI ASKERİ HASTANELERDE GECE GÜNDÜZ DEMEDEN 24 SAAT HİZMET VEREN GÜNEYDOĞU VE DOĞU ANADOLUDA ÇALIŞAN ASTSUBAYLARIN VE DEVLET MEMURU OLMAK İÇİN SINAVLARA GİRİP BAŞARILI OLAN SİVİL MEMURLARIN KADRO UNVAN VE İPTAL EDİLEN SERTİFİKALARININ KAZANILMIŞ HAK OLDUĞU UNUTULMAMALI SERTİFİKALARIN GEÇERLİ OLMASININ SAĞLANMASINI İSTİYORUZ. SELAM OLSUN VATANIMIZA BİZLERE EMANET GAZİ MUSTAFA KEMAL’E VE SİLAH ARKADAŞLARINA ,SELAM OLSUN VATANIMIZ İÇİN ŞEHİTLERİMİZE RAHMETLE MİNNETLE ,GAZİLERE SAYGIYLA,SELAM OLSUN EMEKÇİ SINIFINA,SELAM OLSUN ÇOCUK İSTİSMARININ KADINA ŞİDDETİN OLMADIĞI GÜNLERE, SELAM OLSUN BU UĞURDA DESTEK VERENE UĞRAŞANA .SELAM OLSUN ‘’NE EZEN NE EZİLEN İNSANCA HAKCA BİR DÜZEN’’ DİYENLERE.SELAM OLSUN ALIN TERLERİ, NASIRLI ELLERİ İLE DESTAN YAZANLARA…..SELAM OLSUN İŞCİNİN ,EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS’A….. SAHİM-SEN GENEL BAŞKANI ÖZLEM AKARKEN www.sahimsen.org

İlgili Resimler